In een schaarse SharePoint markt is Lead Benefits er toch in geslaagd om ervaren SharePoint consultants en sales voor Portiva te werven. Zeker met onze hoge kwaliteitseisen is dat een knappe prestatie en daarom zetten wij de samenwerking graag voort.

Portiva_testimonial3
Yvo van Wijk
Managing Director Portiva http://www.portiva.nl/

Lead Benefits heeft een uitzonderlijke prestatie neergezet, door in relatief korte tijd niet één, maar twee geschikte Java Developers voor ons te vinden. Vanwege het succes in deze schaarse markt, de transparante communicatie en de vlotte samenwerking, hebben we het traject met Lead Benefits als zeer prettig ervaren.

Qualogy-logo-testimonial6
Jelle Nieuwenhuizen
General Manager Consultancy Qualogy http://www.qualogy.nl/

Ondanks onze specifieke wensen voor de Jr. Application Engineer, hebben we deze functie dankzij Lead Benefits met succes weten in te vullen. We zijn erg tevreden over de snelle terugkoppeling en open communicatie en hebben aan het gehele proces een zeer positief gevoel overgehouden.

XYZTEC testimonial
Cor van Mil
Manager R&D XYZTEC http://www.xyztec.com/

In relatief korte tijd heeft Lead Benefits in een zeer schaarse markt een geschikte Senior SAP APO consultant voor ons gevonden. Dankzij de korte lijnen, open communicatie en het vermogen van de Recruiters om snel te kunnen schakelen hebben wij het traject met Lead Benefits als enorm slagvaardig ervaren.

InfinITy
Jurgen Rietjens
Managing Partner InfinITy Consulting http://infinity-consulting.nl/

Door haar bijzondere en persoonlijke aanpak heeft Lead Benefits een groot aantal kansrijke kandidaten gevonden voor een lastig in te vullen IT-functie. We hebben veel kandidaten gesproken en ‘the best man for the job’ zat erbij. We zijn enorm blij met onze nieuwe aanwinst, Lead Benefits bedankt!

Vopak logo
Jim Goudman
Team Lead Application Consultancy & Support Vopak https://www.vopak.com/

Met haar enthousiasme en professionele aanpak heeft Lead Benefits het klaargespeeld om binnen een paar maanden 3 geschikte Accountmanagers voor ons te vinden. Een noemenswaardige prestatie! We zijn ontzettend tevreden over het traject, daarom hebben we besloten om nog een vacature bij Lead Benefits neer te leggen.

Bemet testimonial
John Hazebroek
Eigenaar Bemet International http://www.bemet.nl/nl

Lead Benefits heeft ons heel goed geholpen bij het vinden van een nieuwe collega. Het team betrok ons vanaf de kick-off nauw bij het selectieproces en met de energieke aanpak die ze continu lieten zien, hebben we een mooi resultaat behaald. Complimenten hiervoor! We zijn zeer verheugd met onze nieuwe Senior Inkoper.

Inkopenvoor testimonial
Alex Buursema
Manager Inkopenvoor http://www.inkopenvoor.nl/

iQibt is de afgelopen 5 jaar hard gegroeid en wil deze groei voortzetten. Hierbij is Marketing, Communicatie en Recruitment erg belangrijk en door de inhoudelijke kennis en ervaring van Lead Benefits in de IT branche, is zij de ideale partij.

iQibt logo website
Marcel Blokland
Commercieel Directeur iQibt http://www.iqibt.nl/

Lead Benefits is erin geslaagd om een bijzonder moeilijke Oracle vacature bij ons in te vullen. Vanwege het succesvol aantrekken van dit schaarse profiel én de prettige samenwerking hebben wij opnieuw een vacature bij Lead Benefits neergelegd.

Qualogy-logo-testimonial6
Jelle Nieuwenhuizen
General Manager Consultancy Qualogy http://www.qualogy.com/

Het was niet makkelijk was om een gekwalificeerde kandidaat voor de vacature te vinden, maar Lead Benefits gaf blijk van doorzettingsvermogen en vond een aantal geschikte kandidaten, waaronder onze nieuwe aanwinst. De communicatie van Lead Benefits is transparant en prettig, dat maakt hen een zeer goede partner om mee samen te werken.

Naamloos-3
Cristina Rondón Rossetti
HR Manager Smartmatic http://www.smartmatic.com/

Dankzij Lead Benefits is Voorrecht online veel beter vindbaar en kan ik mij volledig richten op mijn inhoudelijke kennis en mijn bedrijfsjuridische dienstverlening aan mijn cliënten.

voorrecht_round
Jeroen van der Werf
Eigenaar Voorrecht http://www.voorrecht.com/

Lead Benefits heeft de juiste kandidaat bij ons weten te plaatsen. En dat in de zeer schaarse markt van Microstrategy Consultants. Het contact met Lead Benefits verliep erg prettig waardoor we onze samenwerking verder hebben uitgebreid.

ilionx-testimonial
Paul van Geelen
Business Manager Information Management Zuid ilionx http://www.ilionx.com/

Lead Benefits heeft in korte tijd een perfecte kandidaat voor ons gevonden en dat voor een schaars profiel. Onze kandidaat was over de streep getrokken door de persoonlijke aandacht en inhoudelijk zeer goede pitch, die in schril contrast stond met de ongeïnspireerde pitches van andere recruiters.

Reed-logo-testimonial1
Rico van der Sloot
Team Lead UX Design RBI http://www.reedbusiness.nl/

Door Lead Benefits hebben we ons hechte team kunnen versterken met een SAP Procurement Consultant. Ze hebben snel gekwalificeerde kandidaten aangeleverd en de communicatie tussen Compera en Lead Benefits verliep erg prettig.

compera
Martijn Kruisinga
Partner Compera Consulting http://www.compera.nl/nl/

Lead Benefits heeft niet alleen voor een nieuwe SharePoint Developer gezorgd maar versterkt onze Employer Branding structureel met haar Marketing Benefits. Een unieke combinatie van diensten die haar vruchten heeft afgeworpen.

Caase-logo-150x150
Victor-Jan Leurs
CEO Caase.com http://caase.com/

Lead Benefits is erin geslaagd om voor een bijna onmogelijk te vervullen vacature een geschikte kandidaat te vinden. Wij zijn erg blij met onze nieuwe medewerker én met de prettige samenwerking met Lead Benefits.

Logo-postnl-150x150
Marc Keur
Corporate Recruiter PostNL http://www.postnl.nl/

Lead Benefits heeft binnen één maand een nieuwe Java developer voor Open Circle Solutions gevonden. Het zelf mogen selecteren van de kandidaten uit de longlist, samen met de prettige, transparante manier van communiceren is me erg goed bevallen.

opencircle-testi
Patrick Deenen
Directeur Open Circle Solutions http://www.opencirclesolutions.nl/

Als innovatieve technologiepartner werken we het liefst samen met organisaties die net zo innovatief zijn. Lead Benefits zorgt er met haar persoonlijke benadering voor dat er zelfs voor schaarse profielen kandidaten gevonden worden. Een prettige samenwerking die we graag voort willen zetten in de toekomst.

sioux1
Hans Odenthal
People Manager Sioux http://www.sioux.eu/nl/

Dankzij Lead Benefits zijn we weer volop online zichtbaar en ook voor onze events worden we volledig ontzorgd. Dat allemaal tegen veel lagere kosten dan een eigen marketing medewerker!

topforce1
Het bestuur
TopForce Alliance http://www.topforce-alliance.com/

Doordat Lead Benefits toegang heeft tot de juiste doelgroepen, weet het snel kwalitatief goede kandidaten aan te leveren.

Rubix testimonial
Iwan van Heeswijk
Directeur Rubix http://www.rubix.nl/

Lead Benefits heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van nieuwe klanten. Daardoor hebben wij meer tijd en aandacht voor het uitvoeren van alle opdrachten en tevreden klanten.

maledia
Emal Gholzad
Directeur Maledia http://www.maledia.nl/

Binnen 4 maanden heeft Lead Benefits maar liefst 3 ervaren SAP EAM Consultants gevonden die bij ons hebben getekend. Een uitzonderlijke prestatie, omdat het een zeer schaars profiel is in een krappe markt. Het unieke Recruitmentmodel en hun kennis van de SAP markt hebben geleid tot een geweldig resultaat tegen zeer geringe kosten.

Logo-Vesta-150x150
Andrew Callen
Director of Professional Services bij Vesta Partners http://www.vestapartners.com/

Anak is ontzettend blij met Lead Benefits als sponsor en partner. Dankzij Lead Benefits bereiken we meer donateurs en kunnen we onze missie in de Filippijnen extra kracht bijzetten.

anakround
Stichting Anak
http://www.anak.nl/

Lead Benefits is erin geslaagd om voor het schaarse profiel van “Mobile App Developer” in korte tijd geschikte kandidaten te vinden. Daardoor hebben we ons team van developers kunnen versterken. Een uitstekende prestatie tegen geringe kosten.

garcon4u
Bart de Bijl
Managing Director Garcon4U http://www.garcon4u.nl/nl