Over Lead Benefits

Join-us-300x200Lead Benefits ontzorgt en versterkt bedrijven met Marketing, Leadgeneratie en Recruitment diensten. Daarbij bedienen wij vooral hoogwaardige IT dienstverleners en grote IT afdelingen. Het Lead Benefits team bestaat uit marketeers, headhunters, inside sales/recruitment, search analisten en web developers die allen gespecialiseerd zijn in IT.

Zie hieronder de beschikbare vacatures
 • Inside Sales en Recruitment

  Vanwege de groei van Lead Benefits zoeken wij een enthousiaste collega die een passie heeft voor commercie en recruitment. Ben jij dit?

 • Online marketing stage

  Ben jij commercieel, heb je enorme affiniteit met internet en wil je kennis vergaren over zoekmachineoptimalisatie? Dan ben je bij Lead Benefits op het juiste adres. Onze klanten hebben constant (Online) Marketing ondersteuning nodig om succesvol te kunnen zijn. Hier kun jij aan bijdragen! Wij zijn op zoek naar een stagiair die een HBO/WO Communicatie, Marketing of Commerciële Economie studie volgt en zijn of haar handen echt uit de mouwen wil steken om tot een spectaculair eindresultaat te komen.

  De taken die je zult gaan vervullen tijdens deze stage zijn erg afwisselend en daarom ook erg leuk en leerzaam. Je

 • Recruitment én Sales stage

  Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die een commerciële studie volgt en dit schooljaar alles uit zijn of haar HBO/WO meewerkstage wil halen. De taken die je zult gaan vervullen tijdens deze stage zijn erg afwisselend en daarom ook erg leuk en leerzaam. Je pikt van alles wat mee! Daarnaast houd je er iedere maand financieel nog wat aan over ook! Je mag op onze Recruitment- en Sales afdeling als volwaardig medewerker meedraaien binnen het team.

 • Search Analyst

  Ben jij handig en snel met online zoeken naar specifieke informatie? En ook super handig met Excel? Wij zoeken parttimers of oproepkrachten die vanuit thuis willen werken als Data Analist.

 • Bijbaan / Parttime Inside Sales & Recruitment

  Ben jij communicatief vaardig en een prettige gesprekspartner? En heb je ervaring of talent voor inside sales? Wij zoeken parttimers of oproepkrachten!

 • Vertalers NL – FR

  Ben jij een native Frans spreker of studeer je Frans? En wil je bijverdienen met vertaalwerk van Nederlands naar Frans en andersom? Wij zoeken parttimers of oproepkrachten die vanuit thuis willen werken.

 • Vertalers NL – DE

  Ben jij een native Duits spreker of studeer je Duits? En wil je bijverdienen met vertaalwerk van Nederlands naar Duits en andersom? Wij zoeken parttimers of oproepkrachten die vanuit thuis willen werken.

 • Vertalers NL – EN

  Ben jij een native Engels spreker of studeer je Engels? En wil je bijverdienen met vertaalwerk van Nederlands naar Engels en andersom? Wij zoeken parttimers of oproepkrachten die vanuit thuis willen werken.